Joulumusiikkia soittavat nettiradiot

Joululaulut, Joulumusiikki soi täälläJouluradio soi joululauluja ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Jouluradion pääkanavalla soi vanhaa ja uutta, kotimaista ja ulkomaista, suomeksi ja englanniksi. Tänä vuonna netistä löytyy pääkanavan lisäksi 9 muuta nettikanavaa.

Iskelmän Jouluradio soi jouluista musiikkia, enemmän sieltä iskelmälliseltä osastolta.

Ruotsalainen Julradio aloittaa joululaulujen soittamisen 1. päivänä joulukuuta. Ole kuulolla, avaa Julradio mobiililaitteeseen.

Ruotsalainen Dansbandskanalen soi joulumusiikkia Dansbandskanalen Jul-nettiradiossa.

Virolainen Netiraadio soi pääasiassa virolaista joulumusiikkia Jõulud-radiossa. Löydät kanavan sivun vasemmasta alakulmasta.

Kotimaisella Jouluradiolla on myös virolaista joulumusiikkia soittava Jõuluraadio.ee -nettiradio.

AccuRadion Holidays-nettiradioista löydät vanhat joululaulut, jatsahtavat laulut, rock-joulun ja vaikka mitä joulumusiikkia – tarjolla kun on liki 50 nettiradiokanavaa.

Joululaulut soivat XmasMelody -nettiradiossa. Xmasmelody soi mobiililaitteille täällä.

Amerikkalainen Christmas Standards -radio soi myös tuttuja ja turvallisia lauluja.

Saksalainen Das Weichnachtsradio on myös mielenkiintoinen tuttavuus, joka tarjoaa paljon saksankielisiä joululauluja. Avaa Weichnachtsradio mobiililaitteille.

Kannattaa tarkistaa myös toisen saksalaisen Christmas Channelin joulutarjonta. Tämä kanava kuuluu mobiililaitteilla täältä.

Irlantilainen jouluradio Christmas FM soi joulumusiikkia ja sen sivujen kautta voi tehdä lahjoituksia sikäläisille vähävaraisille.

Italialainen Radio Capital (Rooma) soi myös jouluista musiikkia Radio Capital Christmas-nettiradiossa.

Organlive.com-nettiradio soi urkumusiikkia mm. Buxtehuden ja Bachin joulunajan musiikkia. Avaa Organlive mobiililaitteille.

Kokeile myös näitä